Stuur ons een bericht

Wij zijn wij?

Deze website is een iniatief van HIP internetmarketing en Pruisisch Blauw. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve websites die pogen een positieve bijdrage te zijn voor consumenten en bedrijven. Dit doen wij door (steeds) apps, websites te maken die gaan over relevant onderwerpen en die (hopelij) u interesse hebben en u helpen met het zoeken van informatie.

Waarom deze website?

Er bestaat een (grote) behoefte aan informatie over hoe en waar je kunt kopen of verkopen in Duitsland. Met deze website hopen wij u te dienen als gids of verwijzer naar de juiste locaties op het internet.

 

Hoe verdienden wij?

Een gratis platform kost uiteraard voor de beheerder geld. Om die reden plaatsen wij (soms) links naar derden. Dat kan zijn een affiliate of partner zoals Google Adsense. Bij het klikken op een link kan het zijn dat wij daar een provisie voor krijgen. De mogelijke opbrengst wordt onder andere gebuikt voor het in stand houden van de infrastructuur waarop deze site draait. Of het verkrijgen en update van content en promotie.

 


@2022 Marktplaatsduitsland.nl - Kijk ook eens over de grens. | Partners | Contact | Disclaimer - Marktplaatsduitsland.nl is GEEN onderdeel van de bekende nederlandse firma.

Wij willen informatie delen over het hoe en wat aangaande offline en online kopen en verkopen in Duitsland. En hopen een positive bijdrage te leveren als gids in uw zoektocht naar de juiste sites, apps op het internet.